About Me

My photo
assalamualaikum warahmatullah, welcome to Halawah's chocolates page. Varieties of great taste,yummilicious,delicious,cute and sweet chocolates available now! many more will comes with great and special price. Taste great,feel great! ~produk muslim untuk orang muslim~

Chocolate (Filling almond + Crunchy bubble rice)

Chocolate (Filling almond + Crunchy bubble rice)
RM 25

~features~

Crispy Crunchy inside with bubble rice crunch!!

bagaimana untuk membuat tempahan?

siap dalam masa 2 hari sahaja! tak perlu tunggu lama2..=)


Untuk tempahan, hubungi:


SMS Puan Nur : 0132981924

Atau emelkan :

ainina.khalid@yahoo.com


*penghantaran percuma ke kawasan Kuala Lumpur di Batu Caves, Gombak, Setapak, dan Selayang, dan dikenakan caj penghantaran bg kawasan lain.. bg kawasan luar negeri Kuala Lumpur, pos laju akan digunakan=)

bekas biasa bentuk bulat (A1)

bekas biasa bentuk bulat (A1)
50 pcs(RM20) & 30 pcs(RM15) MILK CHOCOLATE filling bubble rice

harga bg bekas biasa

30 pcs = RM 15

50 pcs = RM 20

100 pcs = RM 45



~more purchase, more discount!!~

*penghantaran percuma ke kawasan Kuala Lumpur di Batu Caves, Gombak, Setapak, dan Selayang, dan dikenakan caj penghantaran bg kawasan lain.. bg kawasan luar negeri Kuala Lumpur, pos laju akan digunakan=)


Powered by Blogger.

Trial pack (filling crunchy bubble rice)

Trial pack (filling crunchy bubble rice)
RM5 only! = 15pcs

pelbagai bentuk menarik!=)

pelbagai bentuk menarik!=)

bekas biasa balang coklat (A2)

bekas biasa balang coklat (A2)

Monday, 4 July 2011

cepat, cepat, cepat! promosi untuk hari raya..jeng3..!!^^

assalamualaikum wbt semua..

tak sampai sebulan je lg kite sume nak berpuasa pd bulan ramadhan yg mulia..

subhanallah, nikmatnya Allah jadikan bulan ramadhan yg menjadi penantian semua kn?alhamdulillah, berdoalah, moga ramadhan kali ini akan bertemu kite semua..

kami dah start menerima order untuk hari raya, sekarang dah ramai yang tempah khas buat hari raya, namun tempahan masih lagi dibuka dari sekarang sehinggalah minggu pertama bulan puasa nanti ye, cepat2 order sebelum terlambat=)..

untuk promosi coklat sempena hari raya ni, lg banyak, lg murah!^^

harga promosi sempena hari raya sahaja




(NORMAL TUPPERWARE)
50 PCS = RM 18
100 PCS = RM35


Sekali lagi, SEMPENA HARI RAYA ORDER SAHAJA!! (^^) jd order dibuka sekarang, dan coklat tu akan sampai depan umah tuan puan semua pd bulan puasa ye=) untuk order julai dan sekarang, harga cooklat masih seperti biasa(sila rujuk disebelah)

pastinya menarik untuk dijadikan hidangan buat para tetamu pd hari raya Aidilfitri nanti. seriously, setakat ni, mostly costumer yg dah makan coklat ni akan order lg buat kali ke2, ke 3 dan seterusnya..betul^^ alhamdulillah, jd kepada sesiapa yg nak cuba tu boleh la=)  
bekas percubaan (trial pack)

nak pek percubaan? yes, u can! hanya RM5 bg 15 pcs untuk pek percubaan^^ so, ape lagi? jangan tunggu lama2..hehehe.. 

SMS Pn NuR - 01329821924
ATAU

EMEL - ainina.khalid@yahoo.com

4 comments:

  1. haaa....rasa nak try yg percubaan dulu lah hehe. apa2 pun nanti akak msj ye.

    ReplyDelete
  2. yup.boleh2..try la dulu..hehe

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Jom PROMO RAYA di TheBlogShops >>> www.theblogshops.com

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete